Elkészítés: A koktélparadicsomokat félbevágjuk, a zöldhagymát felaprítjuk, meghintjük velük a vegyes zöldsalátát. A wasabi krémet pici sóval és a tejföllel, 2 evőkanál olajjal kikeverjük.
Fóliával kibélelünk egy kis csészét, megkenjük pici olajjal, beleütünk 1 tojást, összefogjuk a fóliát, és fakanálra kötve forró vízbe lógatjuk 6-7 percre. Hagyományosan is elkészíthetjük a buggyantott tojást, de ezzel a megoldással szép formája lesz.
A salátát meglocsoljuk a tejfölös szósszal, ráültetjük a buggyantott tojásokat, azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre