Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem bírod ki sírás nélkül! Így búcsúzik Messitől a világ egyik legnagyobb italmárkája

default user icon
MME
Megható reklámmal búcsúzik a Budweiser, a világ egyik legnagyobb sörmárkája a Barcelona csapatából távozó világklasszis futballistától, Lionel Messitől.

Az utóbbi napokban Lionel Messi távozása a Barcelona csapatából a legforróbb téma, így nem csoda, hogy a világ legnagyobb márkái is úgy döntöttek, leróják tiszteletüket a világklasszis futballista előtt. 

A Budweiser sörmárka még 2020-ban kötött márkanagyköveti szerződést Messivel három évre. Így nem csoda, hogy a szponzor egy igen megható reklámmal búcsúzik a futballsztártól, zsebkendőket elő, szurkolói szem nem marad szárazon a videó láttán!

A kisfilmben rajongók, egykori játékostársak (Luis Suárez, Samuel Eto'o, Andrés Iniesta), ellenfelek (Jan Oblak az Atletico Madrid kapusa) beszélnek arról, mit is adott az életükhöz Lionel Messi játéka. 

Messi vasárnap egy sajtótájékoztatón könnyek között búcsúzott el, mert bár szíve szerint maradna a klubnál, a liga pénzügyi szabályai miatt muszáj távoznia.

Azóta pedig már hivatalosan is bejelentették, hogy Lionel Messi a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain csapatnál folytatja pályafutását.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves