Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Budapesti étteremben járt Johnny Depp, de leülni és enni már nem tudott

default user icon
MME
A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja, Johnny Depp épp hazánkban tartózkodik, de pont rosszkor szeretett volna enni az egyik közkedvelt budapesti falatozóban.

Szó szerint egymást váltják a fővárosi éttermekben a hollywoodi világsztárok. Az étkező színészek sorát Adrien Brody nyitotta, aki ötvenedik születésnapját a budapesti Rosensteinben ünnepelte, majd jött Benedict Cumberbatch, Sherlock és Doctor Strange megformálója, aki látogatást tett az Operaházban és egy steakhouse-ban is, majd ellátogatott a PitPit Tapas Barba. Oda, ahova a napokban Johnny Depp is betért.

A számtalan filmből ismert világsztárról az utóbbi hónapokban nem színészi karrierje, hanem exfeleségével, Amber Hearddel vívott bírósági ügye miatt cikkeztek. Johnny Deppet azonban látszólag nem törte meg mindaz, ami az elmúlt egy évben történt, sőt koncertturnéra is indult, melynek egyik állomása épp Budapesten lesz idén júliusban. A színész Alice Cooperrel, Joe Perryvel és Tommy Henriksennel alapított közös zenerkart Hollywood Vampires néven.

A koncert azonban még messze van, így egyelőre nem tudni, hogy Depp miért tartózkodik Budapesten, ám mint egy friss fotóból kiderült, betért a PitPit Tapas Barba, csak épp nem tudott sem leülni, sem pedig fogyasztani. Az étteremben ugyanis éppen esküvő volt, így nem volt hely a betérő vendégeknek, köztük Johnny Deppnek sem. Egy fotó erejéig azért összeállt a személyzet Jack Sparrow megformálójával.

Borítókép: Facebook/Arquitecto Pitpit 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek