Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy budapesti étterem miatt szenvedett agykárosodást a brit tévés

default user icon
MME
Egy budapesti étteremben kapott rohamot, és szenvedett agykárosodást Amy May Shead, brit tévés. A nő szólt, hogy allergiás, ezt azonban a vendéglőben nem vették figyelembe.

A brit This Morning című műsor korábbi pruducere, Amy May Shead hétfő reggel jelent meg a műsorban szülei kíséretében. A nő három évvel ezelőtt agykárosodást szenvedett, miután anafilaxiás sokkot kapott egy budapesti étteremben felszolgált ételtől - írja a Daily Mail, ahol az adás visszanézhető. 

Shead jelezte a pincérnek, hogy mogyoróallergiája van, és erről még egy magyar nyelvű üzenetet is felmutatott. Ennek ellenére olyan ételt szolgáltak fel neki, amitől már az első falat után rosszul lett. Rohamot kapott, amit nem csillapítottak a nála levő injekciók sem. Shead agya 8 percen keresztül nem jutott oxigénhez, az eset után kómába esett, és maradandó agykárosodást szenvedett.

A nő azóta kerekesszékben él, beszédképességét elvesztette, kommunikálni csak pislogással, legfeljebb hangokkal tud. Szülei azért álltak nyilvánosság elé Shead korábbi műsorában, hogy felhívják  a figyelmet a mogyoróallergiában szenvedőkre. 

Az sajnos nem derült ki, hogy melyik budapesti étteremről van szó.

EZEKET A MAGYAR ÉTELEKET ÉS ITALOKAT SZERETTÉK A KÜLFÖLDIEK A SZIGETEN! >>> 
EL SEM HINNÉD, MILYEN KAJÁT KÉRTEK A LEGGYAKRABBAN A MAGYAROK A SZIGETEN! >>> 
BEZÁRTA A NAGYI PALACSINTÁZÓJÁT A NÉBIH >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss