Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tortatúra: így kaphatsz ingyen sütit Budapest egyik legjobb cukrászdájában

default user icon
MME
Összefogtak Budapest cukrászdái, és meghirdették a Budapest Cake-Túrát (BCT), amelynek lényege, hogy egymáshoz küldik a vásárlóikat.

A túra során hat cukrászda kínálatát lehet végig kóstolni, majd a végén mindenki visszatérhet a kedvenc helyére, ahol vendégül látják egy desszertre - írja a Dining Guide.

Az ötlet Borogdai Bea, a Dynamo kerékpárkölcsönző és cukrászda tulajdonosának fejéből pattant ki, amikor megfigyelte, hogy a kávézók egymást ajánlják a vendégeiknek. Ekkor találta ki, hogy hozzájuk hasonlóan egy bérlettel lehessen végigjárni az összefogásban résztvevő cukrászdákat.

Túrázz!

Ha végigjárnád a túra útvonalát, a következőt kell tenned: a hat résztvevő cukrászda közül menj el az egyikbe, kérj egy BCT bérletet, egyél egy süteményt, majd pecsételtesd le a bérletet. Ezután látogasd végig a többi helyszínt is, egyél és pecsételtess. Ha kipipáltad az összes helyet, döntsd el, melyikbe mész vissza, a bérlet felmutatásával ingyen sütemény vár rád. A bérlet 2016-ra érvényes, ennél szorosabb megkötés nincs.

A résztvevő cukrászdák:

Chez Dodo– Szalai Dóri macaron manufaktúrája  
Dynamo bake&bike– Borogdai Bea biciklis reggelizőhelye, ami egyszerre kerékpárkölcsönző és süteményező
Édesem– Márk Szonja házias süteményes helye
Édes Sári– Naszádi Sára cukrászdája
ÉdességLabor– Három fiatal lány cukrászdája 
Zazzi– Francia stílusú cukrászda

Ezek is érdekelhetnek

Friss