Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brutális fogyás! Már 20 kilótól szabadult meg a híres színésznő – nem akar leállni!

default user icon
MME
Legutóbb akkor írtunk az ausztrál Rebel Wilsonról, amikor producerei egy komolyabb fogyása után már nem tartották annyira hiteles karakternek, hogy a Tökéletes hang 4. részében is eljátssza Háj Amyt, a molett énekesnőt. Úgy gondolták, hogy a film sikere a színésznő duciságában rejlik, így döntés elé állították; vagy befejezi a fogyókúrát, és szépen visszahízik, vagy elbúcsúzhat a szereptől. Nos, Rebel az utóbbi mellett döntött – és milyen jól tette!

A Tökéletes hang 4. részének a forgatását is leállították még az év elején, mert a 39 éves színésznő egy komoly életmódváltásba kezdett leginkább egészségügyi okokból és ledobott magáról néhány kilót. Ez a lépése akkor több szerepébe is került, hiszen Hollywoodban ő volt a vicces, sokszor balszerencsés kövér nő. A komoly súlyproblémákkal küzdő színésznő ezután még keményebb edzésbe, és szigorú diétába kezdett, aminek 8 hónap után meg is lett az eredménye; közel 20 kilót dobott le magáról. Ám ezzel még nincs vége!

A fantasztikus humoráról ismert sztár azt mondta, hogy fogyókúrája a sikerek ellenére sem ért véget, csupán csak egy újabb mérföldkőhöz érkezett. Az Instagramon legutóbbi fotója alá következőt írta célkitűzésként: „Már csak nyolc kiló van hátra a célig, amit remélem, az év végéig elérek”.

Rebel Wilson szemmel láthatóan már most is komoly eredményeket ért el, rajongói pedig percenként biztatják, vagy fejezik ki elismerésüket a legfrissebb fotói láttán. Ha minden úgy alakul, ahogy a színésznő tervezi, akkor év végére még karcsúbb formáját mutatja meg, akkor ugyanis már közel 30 kilós fogyást tudhat majd maga mögött. 

Hogy mi a titka? Az Expressnek adott interjújában azt mondta, hogy korábban mindig csak érzelmi alapon evett, igazából sosem figyelt oda a kalóriákra. Jégkrémmel vigasztalta magát, ha bánatos volt, de ha valamilyen öröm érte, akkor is desszerttel jutalmazta magát. Ám ez mára már a múlté, hiszen rendszeresen végez köredzéseket, amit gyakran egészít ki guggolással és súlyzózással. Szép munka, azt meg kell hagyni!

GYŐRFI PÁL VISSZATÉRT! ITT A LEGÚJABB VIDEÓJA, AMIT MINDENKINEK LÁTNIA KELL >>> 

MEGSZÜLETETT GIANNI ÉS DEBRECZENI ZITA KISFIA >>> 

"VALÓSZÍNŰLEG A KORLÁTOZÁS LESZ A MEGOLDÁS" - NEM CSÖKKEN A FORGALOM ÖRDÖG NÓRÁÉK KISBOLTJA KÖRNYÉKÉN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss