Elkészítés: A recept alapján 28 cm-es kapcsos formában szárazabbra sütjük a brownie tortalapot.
A krémhez a vaníliás pudingot megfőzzük, de teszünk a tejbe 10 dkg kókuszreszeléket és margarint is a cukor mellé. Hűlni hagyjuk, és ha megdermedt, akkor géppel pár percig keverjük.
Összeállítás: a tortalapot félbevágjuk. A karimát visszahelyezzük a süti köré. Az alsó lapot lekvárral kenjük meg, erre jön a kókuszkrém fele. Ananászdarabokkal beborítjuk, színesítésként pár marék áfonyával díszítjük, és befedjük a kókuszkrém másik felével. Erre jön a tortalap másik fele. Lenyomkodjuk, hogy szép sima legyen a teteje, majd hűtőbe tesszük dermedni.
Végül a tetejét tortabevonóval, az oldalát pirított mandulalapokkal borítjuk, tetszés szerint díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre