Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brownie keksz

45 perc
egyszerű
megfizethető
21 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A margarint a cukorral, a tojással, az aromával és az étolajjal jól kikeverjük, majd utána beletesszük az apróra vágott csokit, a kakaóport, a sütőport, a lisztet, a csipet sót és az egészét jó alaposan összekeverjük.
  2. A tésztamasszából vizes kézzel nagyobb dió nagyságú gombócokat formázunk, és a sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, egymástól távolabb (sülés közben megnőnek). Kissé szétlapítjuk őket, majd mindegyik tetejére, tetszés szerint cukorkákat nyomunk.
  3. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15-18 percig sütjük (nem kell megijedni, mikor kivesszük a sütőből, hogy nagyon lágy a tészta, mert hűlés közben szilárdul meg).

13 CSOKIS FINOMSÁG, AMIT KÉPTELENSÉG VISSZAUTASÍTANI! >>> 

9 MENNYEI VAJAS KEKSZ, AMI AZONNAL SZÉTOLMIK A SZÁDBAN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek