Elkészítés: A csirkemelleket lapjával bevágva elfelezem, enyhén kiklopfolom, majd a szeletek mindkét oldalát sózom, borsozom, a fűszerekkel meghintem. 6 gerezd fokhagymát lereszelek, és a hússzeletek egyik oldalát bedörzsölöm vele. Erre az oldalára egy szelet sajtot és egy brokkolirózsát helyezek. A húst ezután felgöngyölöm, és egy szelet baconbe tekerem. A húsgöngyölegeket a vajjal kikent tepsibe egymás mellé helyezem. A maradék fokhagymát apróra vágom, a húsra szórom, majd az egészet leöntöm a tejszínnel. A tepsit fóliával letakarom, és az előmelegített sütőbe tolom. A húst közepes lánggal (180 fok) 50 percig sütöm. Ekkor a fóliát leveszem róla, és még 10 percig pirítom. Köretként krumplipürét kínálok hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre