Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brassóit vaddisznóból? Miért ne! - Vári Dávid megmutatja, hogyan készítsd el

default user icon
MME
Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. A séf mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is. Ételkreációit a Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve című könyvben mutatja meg. A mindmegette.hu olvasóinak pedig ezúttal azt, hogy lehet vaddisznóból isteni brassóit készíteni.

HOZZÁVALÓK:

40 dkg vaddisznótarja
1 kg krumpli
20 dkg főtt szalonnna
1 fej vöröshagyma
8 gerezd fokhagyma
0,5 kg zsír
só, bors, ízlés szerint

Elkészítés:

VADDISZNÓBÓL IS FINOM A RÁNTOTT HÚS - VÁRI DÁVID MEGMUTATJA, HOGYAN KÉSZÍTSD EL 

Ezek is érdekelhetnek

Friss