Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brassói édesburgonyával

5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 fokon, alsó-felső sütésen 15-20 perc alatt megsütjük.
  2. Amíg sül, a csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, megszórjuk a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. Egy serpenyőbe tesszük a kókuszzsírt, rátesszük a fűszeres húst, felöntjük egy kis vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk úgy, hogy félidőnél, körülbelül 10 perc után hozzáadjuk a zöldborsót. Amikor a hús teljesen megpuhult, fedő nélkül kicsit megpirítjuk.
  3. A sült édesburgonyát is hozzákeverjük, és 1-2 perc alatt összesütjük.

    MÉG TÖBB BRASSÓI RECEPT >>> 

    EGYSZERŰ BRASSÓI APRÓPECSENYE >>> 

    GOMBÁS CSIRKEBRASSÓI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss