Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brassói aprópecsenye felturbózva

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A sertéscombot és a szalonnát kockákra vagy csíkokra vágjuk tetszés szerint. A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk. A hagymákat apróra vágjuk. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, megdinszteljük. Hozzáadjuk a fokhagyma 3/4 részét és a húst, sózzuk, borsozzuk, egy csipet majoránnát teszünk rá. Mindig csak pár csepp vizet hozzáadva készre pároljuk. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a paradicsompürét és a paprikacsíkokat, és átpirítjuk. Rátesszük a maradék fokhagymát, elkeverjük, de nem főzzük tovább.

A burgonyát bő olajban kisütjük, és a húshoz keverjük.

Uborkasalátát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss