Egy lábasban a tejet a margarinnal felforraljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a grízt, és végül a kókuszreszeléket.
Jól elkeverjük, langyosra hűtjük, majd egy zsírpapíron 2 cm széles rudakat formázunk belőle, és 2-3 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A csokoládét kevés olajjal gőz fölött felolvasztjuk, majd a kókusz rudakat kockákra vágjuk, és a csokoládéban megforgatjuk.
Alufóliával bélelt tálcára – vagy rácsra –helyezve hűtőszekrénybe tesszük és megvárjuk amíg a csoki rádermed.
A receptet és a fotót Huszanke felhasználónk küldte. Köszönjük!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre