Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Boszorkánymáglya

15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, a vaníliás cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat, és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenyemasszát ráreszelünk.

A csokit gőz felett megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel úgy, hogy öntet sűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget, majd a felvert tejszínt rákenjük. A tetejét elsimítjuk, és a maradék olvasztott csokival meglocsoljuk.

Néhány órára hűtőbe tesszük, amíg a piskóta megpuhul.

Ezek is érdekelhetnek

Friss