A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük.
A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenye masszát ráreszelünk.
A csokit gőz felett megolvasztjuk és elfelezzük.
Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen.
Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget, majd a felvert tejszínt rákenjük.
A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival meglocsoljuk.
Néhány órára hűtőbe tesszük amíg a piskóta megpuhul.
A receptet és a fotót Huszanke felhasználónk küldte. Köszönjük!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre