Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Íme a megoldás, ha nem akarsz órákig robotolni a konyhában!

default user icon
MME
Hogyan lehetünk jó háziasszonyok anélkül, hogy kimaradnánk minden jóból, ami az étkezőasztal mellett történik?

A család és a rokonok vendégül látásra akár egy ebédre vagy vacsorára rengeteg munkát jelent, főleg akkor, ha te vagy a séf a konyhában. Ebben az esetben természetes, hogy minden vendég ízlésvilágát ki szeretnéd szolgálni: a vegetáriánusokét, azokét, akik épp diétáznak, és az allergiásokét is.

A komplex igényeknek köszönhetően gyakran rengeteg különböző étel kerül az asztalra, melyek külön előkészítési és főzési időt igényelnek. Hogy mindennel időben elkészülj, sokszor az egyetlen megoldás az, ha az egész estét a konyhában töltöd. A Bosch azonban egy sokkal jobb megoldást nyújt, méghozzá egy intelligens konyha formájában.

A PerfectBake intelligens sütőszenzorral felszerelt Bosch Serie 8 sütőkre mindig számíthatsz, segítségükkel biztosan tökéletes eredményeket érhetsz el a konyhában. A sütés még soha nem volt ilyen egyszerű, köszönhetően annak, hogy ez az egyedülállóan pontos
sütőszenzor a sütés során folyamatosan méri a sütőtér levegőjének összetételét, és ennek megfelelően automatikusan szabályozza a sütési folyamatot.

Így neked nem kell mást tenned, mint kiválasztani a megfelelő ételfajtát, és elindítani a készüléket. Az eredmény? Tökéletes. A vacsora? Ínycsiklandozóan finom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss