Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borzaska csirkemellből

45 perc
bonyolult
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet előkészítejük, kiklopfoljuk, sózzuk , borsozzuk. Elkészítjük a masszát: a lisztet, a tojást elkeverjük, fokozatosan hozzáadagoljuk a tejet, amíg sűrű masszát nem kapunk, sózzuk-borsozzuk, majd belereszeljük a fokhagymát és a burgonyát, és jól elkeverjük.
  2. A csirkemell szeleteket a masszába forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát kisütjük.
  3. A kész borzaskát a fokhagymával elkevert tejföllel, és reszelt sajttal a tetején tálaljuk

KLASSZIKUS VASÁRNAPI EBÉD: MÁTRAI BORZASKA PULYKAMELLBŐL >>> 

EGY KLASSZIKUS KEDVENC MINDENMENTESEN: MÁTRAI BORZASKA, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD! >>>

Megjegyzés

Finomság - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek

Friss