hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borsós töltött burgonya

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A burgonyákat alaposan megmossuk, hosszában félbevágjuk. A vágott felével felfelé 200 fokos sütőbe tesszük mindet kb. 30 percre. Ezután tálba kaparjuk a belsejüket, de kb. 1 cm vastag réteget hagyunk a héjban.
  2. Míg a krumpli sül, puhára pároljuk a borsót a tejszínben. Sózzuk, borsozzuk, lereszeljük a sajtot.
  3. Mindkettőt a kikapart burgonyához adjuk, összeforgatjuk az egészet. Ha szükséges, sózzuk és borsozzuk. Végül visszatöltjük a keveréket a kikapart burgonyákba. 200 fokon aranyszínűre sütjük őket. Egy kevés aprított petrezselyemmel megszórva tálalhatjuk.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss