Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borsos tokány III.

75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd üvegesre dinszteljük kevés olajon. Ezután a fokhagymát is hozzátesszük, én ilyenkor 1 teáskanál fokhagymakrémet is szoktam belenyomni. Pár perc párolás után felöntjük a paradicsompürével, hozzáadjuk a fehérbort és a mustárt. Ezután jöhet a kockára vágott marhahús, só és bors. Kevés vízzel felöntjük, hogy éppen ellepje, inkább többször kevés vízzel hígítsuk, hogy párolódjon a hús. Majd lassú tűzön puhára főzzük.

Tálaláshoz csőtésztát főzzünk hozzá.

Megjegyzés

A paradicsompürével lehet óvatosabban bánni, attól függ, ki milyet használ. Én házi főzésűt használok. - vadagnes

Ezek is érdekelhetnek

Friss