Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borsos, currys csirke villámgyorsan!

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

1.

Az újhagymát megtisztítjuk, majd csíkokra vágjuk.

2.

A csirkemellet felvágjuk apró kockákra.

3.

A wokban felmelegítjük a Shan’shi földimogyoró olajat, majd puhára sütjük benne a csirkét és az újhagymát.

4.

Felkockázzuk a paradicsomot, apró kockára vágjuk a fokhagymát. Összezúzzuk a fekete borsot. A paradicsomot, a fokhagymát és borsot a csirkéhez adjuk és magas hőfokon az egészet jól átsütjük.

5.

Hozzáadjuk a Shan’shi kókusztejet és ízlés szerint fűszerezzük gyömbérrel, korianderrel, köménnyel és sóval. Körül-belül 10 percig párolódni hagyjuk. 

Megjegyzés

Shan´shi Shan´shi tipp: tálaljuk rizzsel és Shan’shi Mango Chutney-val! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss