Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű borsófőzelék pulykahússal

30 perc
egyszerű
olcsó
2 adag

Elkészítés

  1. A pulykacombot kicsontozzuk, a húst megmossuk, lecsöpögtetjük, majd kockára vágjuk. 
  2. A paprikát és a paradicsomot feldaraboljuk. Egy serpenyőben felmelegítjük a libazsírt, rátesszük a felkockázott húst és puhára sütjük.
  3. Hozzáadjuk a zöldségeket. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal. Hozzáöntjük a vizet és összepároljuk.
  4. Amikor a borsó megpuhult, lisztes tejföllel behabarjuk. Tálaláskor tejfölt kanalazunk rá és piros paprikával megszórva tálaljuk.

EGYSZERŰ SONKÁS-BORSÓS TÉSZTA>>> 

ZÖLDBORSÓS-TEJSZÍNES CSIRKECOMB>>> 

ZÖLDBORSÓS RIZOTTÓ>>> 

Megjegyzés

Zöldborsófőzelék egy kicsit másképp. Jó átvágyat hozzá! - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss