Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borsófőzelék csirkehússal (6 hónapos kortól)

MME MME
2
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A borsót a hagymával puhára főzzük, egy másik edényben pedig megfőzzük a burgonyát és a húst. A végén a borsót sűrű szövésű szitán átpasszírozzuk, és a többi alapanyaggal együtt a borsó főzőlevével és a friss petrezselyemmel pépesítjük. Nyolc hónapos kortól már nem kell passzírozni, illetve sajttal vagy joghurttal tovább finomítható. Nem kell többfelé főzni, ha az anyuka is ezt eszi. Ebben az esetben a húst natúr kisüthetjük, vagy párolhatjuk. Miután levágtunk belőle annyit, amennyi a babának kell, a saját adagunkat tovább ízesíthetjük, és a zöldborsópürével fogyaszthatjuk.

Megjegyzés

6 hónapos kortól - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss