Elkészítés: A pácléhez az apróra vágott fokhagymát, a karikára vágott vöröshagymát a többi hozzávalóval összekeverjük, majd beletesszük a hússzeleteket, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a léből kivéve lecsepegtetjük, és forró sütőben (alufóliával letakarva) puhára pároljuk, majd szép pirosra sütjük.
Ezután kiszedjük a hússzeleteket, és melegen tartjuk.
A körethez kifőzzük a tésztát. A kelkáposztát kockára vágjuk, kevés olajon megpároljuk, melybe beletesszük a hagymát, egy kevéske páchagymát és egy kevés ételízesítőt. Ha félig puha, beletesszük a megtisztított, apró kockára vágott almát. Óvatosan kavarjuk, hogy a káposzta és az alma ne törjön össze.
Ha kész, összekeverjük a főtt tésztával, és meglocsoljuk egy kevés pecsenyelével.
A malachúst tányérra helyezzük, és körérakjuk a tésztás köretet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre