hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bőrös csirkemell sült zöldségekkel

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kakukkfűvel.
  2. Serpenyőben felforrósított olajban fehéredésig pirítjuk mindkét felét, hozzáadjuk a kézzel megroppantott fokhagymát és a fehérbort, majd néhány percig pároljuk. Ha a hús kellően megsült 2 vékony szelet vajat teszünk a serpenyőbe, hogy a szaftja besűrűsödjön.
  3. Amikor a hús elkészült, egy másik serpenyőben olajat hevítünk, hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát és sütőtököt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük az apróra vágott padlizsánt, cukkinit és lilahagymát. Sózzuk, borsozzuk, néhány percig pároljuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát és a félbevágott koktélparadicsomot, végül készre pároljuk.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN!>>> 

 

A VILÁGHÓDÍTÓ ZÖLD VELTELINI>>>

MINDMEGETTE BORKLUB - ISTENI TÖLTÖTT PADLIZSÁN, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>> 

MINDMEGETTE BORKLUB: OMLÓS SERTÉSSZŰZ VAJBABBAL ÉS GOMBÁVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss