Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Boros báránypaprikás

MME MME
5/5
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük és kb. 2-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.

Elkészítés: Lábasban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, fedő alatt, kis lángon megpároljuk. Meghintjük a pirospaprikával, hozzáadunk 2 evőkanál vizet, a sűrített paradicsomot, és lefedve kb. 5 percig pároljuk. Miután a hagyma szétfőtt, hozzáadjuk a húst, megsózzuk, felöntjük a borral, és kb. 1 óra alatt puhára pároljuk. Sós vízben főtt burgonyával, savanyúsággal tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 20 perc múlva
1 adag: 332 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss