Elkészítés: A húst megtisztítjuk, kb. 8 dkg súlyú szeletekre vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és a feltét elkészítéséig hűtőbe tesszük.
A paradicsomot, a paprikát és a gombát felszeljük, kevés olívaolajon a zöldfűszerekkel - bazsalikom, oregáno, kakukkfű, petrezselyem - megpirítjuk és félretesszük.
A húst kivesszük a hűtőből, teflonos edényben zsiradék nélkül kérget sütünk rá, ez kb. 10-15 másodperc. Tepsibe kevés olívaolajat öntünk, ebbe belehelyezzük a húsokat, majd alufóliával befedjük, és 20 perc alatt 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Ha megsült, rátesszük a pirított zöldségeket és a kétféle reszelt sajtot.
Visszatesszük a sütőbe grillező módra, amíg rápirul a sajt.
A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd olívaolajon a zöldfűszerekkel és a fenyőmaggal összepirítjuk, és a hússal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre