Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borjúragu gnocchival

75 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, és a paprikát is. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük. Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.

Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főzött gnocchival keverjük, összerázzuk, és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel, így kínáljuk.

Megjegyzés

Ez az étel, a borjúhús kedvelőinek igencsak kedvelt étele lehet. - zsuzsamama56

Ezek is érdekelhetnek

Friss