Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borjúhúsos makaróni

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Kevés olajon üvegesre dinszteljük a hagymát, a darált húst rátesszük, és fedő nélkül körülbelül 5 percig pároljuk. Ezután beletesszük az 1 evőkanál őrölt paprikát, felengedjük kevés vízzel, hogy a húst ellepje. Lassú tűzön főzzük készre. Ha nem elég színes, akkor piros aranyat keverünk hozzá, majd köményt és borsot, paprikát, fokhagymát és paradicsomot.

A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük egy tésztaszűrőben. Egy nagyobb méretű tálban a tésztát a hússal összekeverjük és tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss