Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borjú- és disznópecsenye színes, sült zöldségekkel

> 90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Bedörzsöljük a két darab húst sóval és őrölt babérral. Berakjuk egy kizsírozott kicsi tepsibe, mellédobjuk a meghámozott, cikkekre vágott hagymát, öntünk alá egy deci vizet. Alufóliával lezárjuk. 180 fokos sütőben jó 80 percet sütjük.
  2. Közben megtisztítjuk a sárgarépát, felkarikázzuk. Sós vizet forralunk egy fazékban, beledobjuk az előkészített zöldséget, és 2-3 percig forraljuk. Kiszedjük, lecsöpögtetjük.
  3. Ha már megpuhult a hús, levesszük róla az alufóliát. Mellédobjuk a répát, és még 20 percre visszatoljuk a 200 fokos sütőbe, ezalatt megsül a zöldség, megpirul a pecsenye.

FRISS SALÁTA PECSENYE KACSAMÁJJAL >>> 

PIROS PECSENYE >>> 

MUSTÁROS GÖNGYÖLT PECSENYE >>> 

Megjegyzés

A sárgarépák mellé tehetünk petrezselyemgyökeret és/vagy pasztinákot is. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss