Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalán megsózzuk, megborsozzuk, és kevés olajon vagy grillserpenyőben minden szeletet megsütünk.
Ugyanabban a serpenyőben a megmaradt zsiradékon a tejfölt összekeverjük az elkapart csirkemájjal, majd hozzádaraboljuk az előzőleg beáztatott zsemlét, a petrezselyemzöldet, a borsot, a tojást, majd a reszelt sajt felét. Lehúzzuk a tűzről, majd addig keverjük, míg csomómentes keveréket nem kapunk.
Az előzőleg megsült húsok tetejére halmozzuk, tepsibe tesszük. A maradék sajttal megszórva sütőbe toljuk, ahol 10-15 perc alatt készre sül. Mivel a hús és a tetején lévő ragu is előzőleg meg lett sütve, csak pár perc kell, hogy elkészüljön.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre