Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük, olajon mindkét oldalán hirtelen kisütjük. Felöntjük a fehérborral, és lefedve puhára pároljuk.
A vöröshagymát karikára, a gombát laskára vágjuk, megdinszteljük, majd sóval, borssal, csipetnyi majoránnával ízesítjük.
A rizst szokásos módon elkészítjük. A borban megpárolódott hússzeleteket jénai tálba rendezzük, szaftját aláöntjük. Először rákupacoljuk a hagymás gombát, majd arányosan elosztva a rizst. Ezután bőven beborítjuk reszelt sajttal, leöntjük tejföllel, és sütőben szép rózsaszínűre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre