Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borban párolt rizses karaj

MME MME
1 3/5
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük, olajon mindkét oldalán hirtelen kisütjük. Felöntjük a fehérborral, és lefedve puhára pároljuk.

A vöröshagymát karikára, a gombát laskára vágjuk, megdinszteljük, majd sóval, borssal, csipetnyi majoránnával ízesítjük.

A rizst szokásos módon elkészítjük. A borban megpárolódott hússzeleteket jénai tálba rendezzük, szaftját aláöntjük. Először rákupacoljuk a hagymás gombát, majd arányosan elosztva a rizst. Ezután bőven beborítjuk reszelt sajttal, leöntjük tejföllel, és sütőben szép rózsaszínűre sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss