Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bonbonetti őzgerincben

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Gőz fölött felolvasztjuk a margarint. Beletesszük a cukrot, a tortabevonót, megvárjuk, hogy elolvadjanak. Ezután hozzáadjuk a villával egy kicsit felvert tojást. Beleöntjük a pudingport és a darált diót.
5-10 percig tovább főzzük a gőz fölött.

Ha levesszük, beletördelünk 3 db tortalapot. Jól összekeverjük. Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával, a masszát beleöntjük. Lefedjük egy méretre vágott tortalappal, ráhajtjuk a kilógó fóliát. Hideg helyre tesszük, ha jól kihűlt, hűtőben tároljuk.

Ezek is érdekelhetnek