Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, a cukkinit felkockázzuk. 2 evőkanál olajon megpároljuk hagymát, majd a húst is hozzáadjuk, amikor kifehéredett, hozzáadjuk a cukkinit, majd felöntjük a paradicsomlével. Hozzáadjuk a fűszereket, kevergetve felforraljuk, majd gyenge tűzön készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A réteslapoat négyzetekre vágjuk, a közepére helyezünk a raguból, megszórjuk reszelt sajttal, majd táskákat-rétesrudakat formázunk belőlük. A rétesek tetejét is megkenjük olajjal, megszórjuk sajttal vagy köménnyel.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük őket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre