Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bolognai spagetti gombával

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát apróra, a szalonnát kis kockákra vágjuk. A gombát alaposan megmossuk, felszeleteljük.

A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a hagymát, és megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük, majd 10-15 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Ráöntjük a ketchupot, a paradicsompürét, cukorral ízesítjük és kiforraljuk.

A tésztát sós vízben kifőzzük, leöblítjük.

Tálaláskor a ragut a tésztára szedjük /vagy össze is keverhetjük/, és reszelt sajttal megszórjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss