Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bolognai ragus tészta

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Meghámozzuk a hagymát, a répát és a zellert. Mindet egészen finomra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a zöldségeket. Hozzáadjuk a darált húst, és megpirítjuk fehéredésig. Ezután villával morzsásra törjük.
  2. Hozzákeverjük a darabolt paradicsomot a levével együtt, majd a raguhoz öntjük a bort. Sózzuk, borsozzuk, aztán beletesszük a babérlevelet, ízesítsük a rozmaringgal és a bazsalikommal is. Felforraljuk, majd lefedve, néhányszor megkeverve kb. 40 percig főzzük.
  3. Mindeközben kifőzzük a tésztát forrásban lévő sós vízben a csomagoláson olvasható ajánlás szerint. Leszűrjük, és lecsepegtetjük, ezután a raguhoz forgatjuk, és tálaljuk.

KÓKUSZOS-ZÖLDBORSÓS CSIRKE >>> 

SONKÁVAL-SAJTTAL TÖLTÖTT RÁNTOTT HÚS >>> 

PARADICSOMOS CSIRKETEKERCSEK ZÖLDSÉGESEN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss