Elkészítés: Kevés olajon megpároljuk a hagymát, fokhagymát, majd a darált húst. Sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús megpuhult, hozzáadunk 3 dl vizet és a KNORR Bolognai spagetti Rafinériával készre főzzük. Közben a lasagne tészta lapokat 4 perc alatt puhára főzzük, margarinnal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba fektetünk egy lap tésztát, beborítjuk szósszal, kevés margarint teszünk rá, megszórjuk oregánóval és sajttal, majd lefedjük a következõ lappal, ezt ismételjük. A tetejére sajtot szórunk, és a sütőbe tesszük (200 fok) 15 percre. Tálaláskor megszórjuk szárított petrezselyemmel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre