Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bogyóslekvár mandulával

MME MME
120 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gyümölcsöket óvatosan megmossuk, lecsepegtetjük. A befőzőcukorral és a citromsavval egy lábasba tesszük, majd alaposan átkeverjük, és közepes hőfokon összeforraljuk, majd hagjuk, hogy kihűljön.
  2. Ha kihűlt, belecsorgatjuk a likőrt, majd tiszta üvegekbe töltjük. Gondosan lezárjuk, majd fejjel lefelé fordítjuk. Így hagyjuk kihűlni, majdszáraz, hűvös helyen tároljuk.

    13 MENNYEI LEKVÁR, AMIVEL A NAGYIT IS LEPIPÁLOD >>> 


Megjegyzés

2 db 3 dl-es üveg készül belőle. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss