Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bögrében sült paradicsomos tészta

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
1 adag

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Leszűrjük, és olívaolajjal összekeverjük, hogy ne álljon össze.
  2. Egy hőálló bögrébe vagy szufléformába pizzaszószt kanalazunk, megszórjuk a felkockázott mozzarellával, aztán a felaprított bazsalikommal, majd ismét paradicsomszószt és mozzarellát teszünk rá, végül a kifőtt tésztával körberakjuk az edényt. Rámerünk a paradicsomszószból, megszórjuk parmezánnal, és 15 percre 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
  3. Negyed óra elteltével kivesszük a tésztát a sütőből, és tányérra borítjuk. Melegen fogyasztjuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a bögrében sült paradicsomos tészta

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss