Elkészítés: Első lépésben készítsük elő a tepsit, amiben majd sütünk, és béleljük ki sütőpapírral. A sütőt melegítsük elő 170 fokra.
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a grízt, a szódabikarbónát és a sót. Majd vegyünk elő egy másik keverőtálat, és ebbe öntsük össze a joghurtot, a tojásokat, majd reszeljük hozzá a citrom héját, adjuk hozzá a levét, és egy habverővel jó alaposan dolgozzuk össze. Majd a két tál tartalmát öntsük egybe, és egy fakanállal keverjük össze.
A masszát öntsük bele a tepsibe, és 35 perc alatt középmeleg sütőben süssük szép aranysárgára. Amikor megsült, vegyük ki a sütőből, majd borítsuk ki a tepsiből egy tálcára.
Készítsük el a citromos szirupot: a vizet öntsük bele egy lábosba, és helyezzük rá a tűzre. Keverjük bele a cukrot, a citrom reszelt héját, és egy kevés levet, majd szép fokozatosan melegítsük össze. Kb. 4-5 percig forraljuk, majd húzzuk le a tűzről. Az így elkészült szirupot kanalazzuk rá a meleg tésztára.
A vaníliás pudingport a tejjel és a cukorral keverjük simára, és főzzük fel. Majd öntsük a sütemény tetejére, szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Tegyük 1 órára hűtőbe, és felkockázva kínáljuk.