Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bográcsos csirkepörkölt

120 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

A húst megmossuk, a hagymát apróra, a paprikát és a paradicsomot kockákra vágjuk A zsíron vagy az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot. Megszórjuk kb 1 evőkanál őrölt köménnyel és pár percig együtt pároljuk.

Rátesszük a húst, sózzuk, és addig pároljuk, míg saját levét kezdi elfőni. Megszórjuk piros paprikával, és mindig pici vízet aláöntve készre pároljuk.

Galuskával, tarhonyával vagy tészta kötettel tálaljuk.

Megjegyzés

Lehet sertésből, marhából is készíteni. Ki mit szeret. Anyaghányadokkal mindig bajban vagyok, mert mindig sacc per kb. rakok bele. - Kiscsimpi

Ezek is érdekelhetnek

Friss