A boci süti elkészítéséhez a túrót kikeverjük a tojással, a cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával és a darával. Hagyjuk állni legalább 1 órán át, hogy a dara megduzzadjon.
A tésztához a margarint habosra kikeverjük a cukorral, majd tovább keverjük a tojások sárgájával. Apránként hozzáadjuk a kakaóval és a sütőporral elkevert lisztet, majd annyi tejet, hogy egynemű, enyhén folyékony tésztát kapjunk. Ezután a habbá vert tojásfehérjét is belefogatjuk.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a túrós töltelékből kiskanállal apró galuskákat szaggatunk bele. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 30 percig sütjük. Miután kihűlt, tetszés szerinti formákra vágjuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a klasszikus boci süti!