Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Blondie (fehércsokis brownie)

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fehér csokit a vajjal gőz felett felolvasztjuk, majd belekeverjük a cukrokat, a sót, az egész tojásokat, a lisztet és a kókuszreszeléket.
  2. Egy kb. 36x24 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát, majd megszórjuk a feldarabolt étcsokoládéval.
  3. 180 fokra elmőmelegített sütőben 15 percig sütjük.

Vigyázzunk, nehogy túlsüssük, mert hűlés közben még szilárdul a tészta. A közepének krémes állagúnak kell lennie.

Megjegyzés

Mandulaforgácsot is tehetünk a kókuszreszelék helyett a tésztába, de el is hagyhatjuk. Tej- vagy étcsokidarabokkal is megszórhatjuk a tésztát. - SZG Anita

Ezek is érdekelhetnek

Friss