hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Black Friday 2022: ezek a legszuperebb ajánlatok

default user icon
MME
Amerikából indult, mára azonban hazánkban is egyre nagyobb a Black Friday divatja, ilyenkor ugyanis óriási kedvezményekkel csábítanak bennünket a legnagyobb üzletláncok. A fekete péntek jó alkalom, hogy jó áron jussunk hozzá minél több karácsonyi ajándékhoz. A legjobb akciókból szemezgettünk.

A fekete péntek, vagyis Black Friday az Egyesült Államokban a hálaadást követő péntek megnevezése, amely a tengerentúlon néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, így a fekete péntek november 23-29. közé esik, idén november 25-én lesz.

A Black Friday nevű akció lényege, hogy ilyenkor az üzletek egy napig átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak. Számos üzletben ilyenkor egymást tapossák a vevők 1-1 igazán jó fogásért, jellemzően olyan elektronikai berendezésekért, melyekhez féláron vagy még kedvezőbben juthatnak hozzá.

Black Friday Magyarországon

Magyarországon nyolc évvel ezelőtt rendezték meg az első Black Friday akciót, és azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ilyenkor nálunk is jóval olcsóbban, akár 20-40 százalékkal jutányosabb áron juthatunk hozzá számos árucikkhez.

Néhány éve főleg elektrotechnikai üzletek és nagyon webáruházak hirdették bőszen a Black Fridayt, most azonban már az élelmiszerüzletek sem hagyják ki a nagy akciókat ígérő fekete pénteket. Épp ezért most a legnagyobb áruházláncok ajánlataiból szemezgettünk, hova mely konyhai- vagy háztartási eszközért érdemes beugrani, és hol van valóban kihagyhatatlan akció.

Lidl

A Lidlben november 24., csütörtöktől várják a Black Friday rajongókat. Többfunkciós konyhagépet 37 százalékkal olcsóbban, 79 999 Ft helyett most 49 999 Ft-ért szerezhetünk be, duplafiókos forrólevegős fritőzt 55 555 forintért, grillhőmérőt pedig 42 százalékkal olcsóbban, mindössze 3995 forintért vásárolhatunk.

Aldi

Az Aldiban szintén nem várják meg a pénteket, már csütörtöktől élnek a legújabb akciók. A legjobb ajánlatok közé tartozik a panini grillsütő, amelyért most mindössze 17 990 forintot kell fizetnünk. De kenyérpirítót és vízforralót is jó áron, 11 990 forintért vásárolhatunk. Aki konyhai robotgépre vágyik, itt 32 990 forintért veheti meg a fekete péntek akció keretében.

Auchan

Természetesen az Auchan sem hagyja ki a Black Fridayt, ráadásul igen gazdag lesz a választék. Fagyasztós hűtőt 99 990 fotrintért, egyajtós fagyasztós szekrényt vagy bárhűtőt 40 990 forintért, botmixert 3800 forintért, konyhaméreget 3200 forintért, kontakt grillt 35 000 forintért, elektromos asztali grillt 21 499 forintért, páraelszívót 29 000 forintért, gofrisütőt 3400 forintért, beépített sütőt 71 990 forintért vásárolhatunk meg.

Tesco

A Tescóban is elkezdik a Black Friday akciókat már csütörtökön. Ott a serpenyőkészlet és a késkészlet lesz az egyik legjobb konyhai ajánlat, előbbiért a Clubcard-tulajdonosoknak mindössze 8990 forintot, utóbbiért 5999 forintot kell fizetniük.

Interspar

Az Interspar kezdte meg a leghamarabb a fekete pénteket, ott már szerdától hozzájuthatunk az akciós termékekhez. Szép karácsonyi ajándék lehet például a 32 százalákkal olcsóbb Kitchen Aid, melyért most 194 999 forintért juthatunk hozzá. De zománcozott fazekat 5999 forintért, konyhamérleget 7299 forintért, serpenyőt 3999 forintért, nemesacél edényt már 1699 forintért, római tálat 6999 forintért, szendvicssütőt 3999 forintért vehetünk meg.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss