hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Black and white kocka

15 perc
bonyolult
olcsó
10 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megfőzöm a pudingot. Egy kis tejben elkeverem a pudingport és a cukrot, közben a többi tejet megmelegítem. A meleg tejhez adom az elkevert pudingport, addig keverem, míg besűrűsödik.
  2. Utána elkészítem a tésztának valót. A tojásfehérjéket felverem cukorral, majd hozzáadom a sárgáját, a tejet, az olajat, és elkeverem.
  3. A liszt, a sütőpor, a reszelt citromhéj is hozzákerül, és mikor jól elkevertem újra, a kivajazott, kilisztezett tepsiben egyenletesen eloszlatom. A tepsi mérete: 24 x 40 cm.
  4. A megfőtt pudingból, kanállal kisebb adagokat teszek hozzá foltok formájában, majd megütögetem, és előmelegített sütőben közepes hőfokon készre sütöm.
  5. Amikor megsült, kiborítom a sütit, a megadott hozzávalókból mázat készítek, amit elsimítok a tetején. A csokimázat kandírozott narancshéjjal szórom meg. Mikor meghűlt szeletelem.

Megjegyzés

Látványos, finom édesség a Black and white kocka. Az asztal dísze addig, amíg el nem fogy! - hajduistvan

Ezek is érdekelhetnek

Friss