Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Birsalmás káposzta füstölt oldalassal

MME MME
3 5/5
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy kiolajozott tepsiben terítsük szét a káposzta felét, fektessük rá a cikkekre vágott, meghámozott birsalmát, a babérleveleket, a kisebb darabokra vágott oldalast, és fedjük be a maradék káposztával. A tetejét szórjuk meg a vékony csíkokra darabolt paprikával, a felaprított petrezselyemmel és a borssal. Öntsük rá a zöldséglevest, és takarjuk le fóliával.

200 °C fokos sütőben pároljuk puhára, majd a fóliát levéve, pirítsuk meg a tetejét.

Tálaláskor a forró birsalmás káposztát a füstölt oldalassal halmozzuk a tányérokra, és friss pékáruval kínáljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss