Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Birkahúsos köleskása

90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A feldarabolt birkahúst a megtisztított zöldségekkel és a hagymával sós vízben megfőzöm, habját sűrű szitával gondosan leszűröm. Mielőtt a hús teljesen elkészülne, hozzáadom a köleskását, majd sűrűre főzöm. Borssal ízesítem.

Melegen tálalom, tetszés szerinti savanyúságot kínálok mellé, és persze egy zamatos száraz fröccsöt is töltök a poharakba.

Megjegyzés

Sajnálatos módon sokan idegenkednek a birkahústól, pedig nagyon egészséges és zamatos, ízes ételek készíthetőek belőle. A most ajánlott recept is ilyen, egy nagyon egyszerűen készíthető egytál, amit bátran bográcsban is főzhetünk, kerti parti vagy kirándulás idején is.
- Nanasnani

Ezek is érdekelhetnek

Friss