Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a vége! 33 év után bezár a közkedvelt belvárosi étterem

default user icon
MME
"Hosszú, vívódásokkal telt hetek után, kényszerűségből családunk meghozta azt a fájó döntést, hogy 2022.09.05-től, 33 év után éttermünk bezárja kapuit." - írta Facebook oldalán Sopron egyik legkedveltebb étterme a Graben Restaurant & Cafe. A kommentekből egyértelműen kiderül, hogy a városban lakók és az oda vissza-visszatérők szíve csücske volt a hely.

Nem csak frissen indult, vagy páréves vendéglátóhelyek esnek áldozatul a coviddal kezdődött, és a háború okozta energiaválsággal és drágulással folytatódó gazdasági nehézségeknek: egy évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendő étterem jelentette be váratlanul, hogy 33 év után befejezi működését - vette észre az nlc.hu. 

 

A Sopron emblematikus belvárosában található étterem a helyiek és a túristák körében egyaránt nagyon népszerű volt, erről tanúskodnak a gyászos hangvételű kommentek:

"Nehéz döntés lehetett,hiszen ez volt az életetek! Nagyon -nagyon sajnáljuk,nehezen hisszük el,de muszáj elfogadni! Köszönjük a mindig kifogástalan minőséget,a szakmai precízséget,a barátságos légkört! Mindig jó volt hozzátok betérni!" - írja az egyikük.

Neeee! Annyira sajnálom, tényleg Sopron legjobb étterme mind emberekben mind ételekben. Bárki ismerősöm aki Sopronba jött és kérdezte hova menjen csak a Grabent ajánlottam és kivétel nélkül pozitív véleményt hallottam utána ! Sajnáljuk nagyon. Akkor még elmegyünk egy utolsó kedvenc ételre! Köszönjük az eddigieket! - írj egy másik törzsvendég.

Ajánljuk még: 

Ezek is érdekelhetnek