Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bezár a tiszafüredi Mariska Étterem, az utolsó napi bevételt az UNICEF-nak adják

default user icon
MME
Kevesebb mint három év után bezárja kapuit a Tiszafüreden található Mariska Étterem, melyet a Tisza-tó egyik, ha nem a legjobb vendéglátóhelyeként emlegettek.

A Mariska Étterem október elsejével bezár, és ebben a formában (azaz Tiszafüreden, a mostani tulajdonosokkal, ezt a koncepciót követve) nem működik tovább – adták hírül a Facebookon.

A modern és a hagyományos, magyaros konyha fúzióját képviselő Mariska felkerült az ország gasztronómiai térképére, ám mire befutottak, már véget is ér a történetük. A tulajdonosok szerint elérték, sőt túlteljesítették a személyes és üzleti céljaikat, elégedettek és boldogok, hogy mindez maradéktalanul sikerült.

A bezárás okairól azt mondják, hogy "új álmok jönnek, új célok és fontosabb ügyek, melyeket a következő 3-5 évben meg szeretnénk valósítani. Ezért családilag úgy határoztunk, hogy a Mariska kezét egy időre elengedjük. Igyekszünk további sorsát és a térségben elfoglalt pozícióját jó és értő kezekbe helyezni a következő időszakban" – olvasható a Facebook-bejegyzésben.

A Mariska utolsó napja október 1-jén lesz, az étterem pedig az utolsó nap bevételét az UNICEF-nek adja majd, hogy támogassák a szervezet munkáját.

"Az UNICEF vészhelyzeti alapja lehetővé teszi, hogy az egyre rendszeresebbé váló természeti katasztrófák (földrengés Marokkóban, áradás Líbiában) és elhúzódó válságok (éhínség kelet- Afrikában, háború Ukrajnában) esetén azonnal segítséget tudjon nyújtani az ott élő gyerekeknek" – írják a posztban.

Borítókép: Mariska Étterem Tiszafüred Facebook-oldala

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss