Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ők is feladták: 65 év után bezár egy patinás budapesti cukrászda

default user icon
MME
Gazdasági okok miatt 65 éves működség után bezár a Budapest Cukrászda. A patinás, józsefvárosi vendéglátóhelyet sokan gyászolják, és nagyon bíznak abban, hogy a "boldog békeidőket idéző" hely még egyszer újranyit.

"Kedves vendégeink! Sajnálattal értesítjük önöket,hogy gazdasági okok miatt üzletünk végleg bezárásra kényszerült. Köszönjük,hogy az elmúlt évtizedekben megtiszteltek minket bizalmukkal." - jelentette be a Facebook oldalán a 65 éve üzemlő Budapest Cukrászda.

 

A családi vállalkozás keretében működő, nagy népszerűségnek örvendő vendéglátóhely munkatársai a Józsefváros.hu -nak azt mondták, hogy a "rezsiköltségek drasztikus növekedése, az alapanyagok megdrágulása, és úgy általában a nagymértékű infláció együttesen vezetett a döntéshez."

 

Az egyre súlyosbodó gazdasági nehézségek miatt mostanában több étterem és bolt is a kényszerű bezárásáról tájékoztatta törzsvendégeit, rendszeresen visszatérő vásárlóit: legutóbb a soproni Graben Restaurant & Cafe-ról derült ki, hogy 33 év után lehúzzák a rolót, de a válságra hivatkozva zárta be kapuit a népszerű borétterem és a legendás szódabolt is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss