Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Betyártokány

90 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Felhevített olajban a szalonnát kisütöm, beledinsztelem a vöröshagymát és a fokhagymát. A húst hozzáadva magas hőfokon fehéredésig pirítom. Sózom, borsozom, aláöntöm a sört, puhulásig takarékon párolom. A párolás utolsó harmadában hozzáadom a gombát és a lecsót, ízesítem kakukkfűvel, piros arannyal.

A tejszínből és a tejfölből a liszttel habarást készítek, és besűrítem az ételt. A legvégén sok petrezselyemmel meghintem, egyet forralok rajta, szükség szerint utána ízesítem.

Köretként nokedlit, párolt rizst, főtt tésztát adhatunk, és kínáljunk hozzá friss salátát.

Ezek is érdekelhetnek

Friss